Na tym forum gramy w megamena
podłączam ShadowMana, full power!
podłączam elecmena full power elektrobłysk
PS. Też lubisz angielski ??
nie wiem jak w to sie gra więc zacznij
Elektrobłysk jeśli się nie obronisz razi Cię prądem
chip bojowy bariera, ładuj!
oki narazie nic bo sie obronił
elektryczne wirusy i elektro błysk zadaje Ci 5 hp obrażen
chip bojowy cyber miecz, loading !
chip cyber miecz szeroki miecz and długi miecz loading Super program zadaję Ci 10 hp jesli sie obronisz 5hp
no obroniłem sie, i włączam chip elektryczne wirusy i ognisty miecz , oraz atakuję cię cyber mieczem i fire swordem
zadaje ci 10 obr. jeśli się obornisz to 5
Bariera loading 2x mini boomer loading zabieram Ci 9 zyca jak sie obronosz to 4
a jak myślisz po co aktywowałem wirusy, one dostają miniboomerami, a ja atakuje cie cyber i fire mieczem i zadaje 10 obr. jak sie obronisz to 5
Ostatnio edytowany przez Katsumi (2007-12-29 19:03:58)
Dostałem i upadam. Chip miniboomer, cyber, długi, krótki miecz ładuj SUPER PROGRAM tracisz 15 hp z obroną 8
obraniam się tracę 8hp, lecz używam chipa Aura życia i powracam do stanu wyjściowego, atakuje cię długim miecczem
zadaje 7 obrażen, jak sie obronisz to 3
e-wirusy loading 100x elektrobłysk odejmuje 30 jesli obronisz 15
bronie się, i znów używam Aury życia, robię elektryczne wirusy które cię atakują, jeśli je zabijesz i będziesz mnie chciał zaatakować użyję bariery, więc mi w tym ruchu nic nie zoribsz
1 000 000x elektrobłysk wirusy zniszczone, bariera niewytrzymała masz odjęte 2 hp PS odpowiedziałem w pizzeri
o ty ja też chce elektrobyłsk
atakuje cie namolnie fireswordem aż upadniesz ! jestem tak wkurzony że jak sie nie obornisz stracisz 15 Hp a jak sie obornisz to 8 o ! xD
to ja 100 000 000x elektrobłysk i rozwaliłem Ci firesford i Cię poraziłem i Odejmuje Ci 20 hp nie zdążyłeś aury życia Przegrywasz. Też ledwo zipie i jestem zdenerwowany
nie przegrywam bo jestem wojownikiem i mam więcej Hp tylko nie wiem ile , używam aury życia i 2x bariera, jest grubsza niż przedtem
to ja 100 000 000 000 elektrobłysków łamię barierę (podwójną) i 5x teleport i nie wiesz gdzie jestem i z ukrytego miejsca strzelam 100 000 000 000 000x elektrobłysk i wylogowywuję Cię bo ten atak może bez bariery 100 hp odeprać a z 85 hp. Przegrywasz nie zdążyłeś aury życia. Na wszeli wypadek 10 elektrobłysków przegrałeś
dobra ale nie przesadzaj z tymi elektrobłyskami xD
wygrwyasz bo jak sie teleportowałęs to cie nie widziałem bo jesteś szybszy zobaczymy jak będe szybszy
szybkość jest tylko jedna ograniczona nie zwiększa się tak samo jak siła i zreczność. A poza tym miałem ekstra kod ale nie napisałem xD. Ps. nie miałem chipów tylko teleport -- dlatego bo gra się jak w zwyklej walce ma sie tyle samo chipów ale nie marnuję się więc np.: masz 1 teleport i go użyjesz to w innych walkach będziesz go jeszcze miał (w treningu tak jak wyżej ^^)
kamcio_90 walczysz